Skip to main content

If I Were A Boy

If I were a boy, I would be bad at it because I don’t really like outdoor activities or sports.
If I were a boy, I would have a plenty of best friend because I usually hang out without any obligation to talk or entertain each other.
If I were a boy, I would just play some online games on the weekend and think how to get a girlfriend, I definitely would google it.
If I were a boy, I would quickly cover my eyes with a pillow and pretend that I am okay when my favourite character in anime died or had sad scars about childhood.
If I were a boy, I would feel unfair because of ladies parking. Kartini didn’t die for this.
If I were a boy, I would never get lost again even without a map, I could use all the shortcut in the city.
If I were a boy, I would check other guy’s ‘thing’ in public toilets and try hard to control my eyes and stare straight as if nothing happened.
If I were a boy, I would suck, because I couldn't bring myself to say some pickup line to girls. I would just smile pathetically. 
If I were a boy, I would feel disappointed when a girl that I like turned out have a boyfriend, but I would feel more disappointed when one of a football club that I fond of lost in a big match.
If I were a boy, I would silently cry at night thinking about how stupid my little crush who friend-zoned me.
If I were a boy, I would always complain that I never understand girls yet I would still read some articles on the Internet on how to get a girl fall in love with me.
If I were a boy, I would eat a lot of food that contains protein after masturbate.
If I were a boy, I would be broke because I waste all of my money to buy PSP, Xbox, and any others console game.
If I were a boy, I would save some times because I can just get going without taking a bath, but I still would be late.
If I were a boy, I would date a girl with a cute face just like a girl character in the harem manga. Not only cute, she should be smart and love me like crazy.
If I were a boy, I would make a girl cry because I spent more time playing games than talking to her.
If I were a boy, I would get a bad headache trying to figure out what’s mistake I did to my girlfriend when she said: “You can think it yourself (pikir aja ndiri).”
If I were a boy, I would die a little bit every time my girlfriend ask me “Am I beautiful?”
If I were a boy, I would stress out when my girlfriend says “Do you notice some change in me?” I would guess it wrong and she would angry at me the entire date, damn it, woman.
If I were a boy, I would go crazy over the unspoken code that girls have, because, in the end, I smell drama.
If I were a boy, I would think that girls are dangerous (metaphorically and literally), but I would still love them.
If I were a boy, you know what? I would still be broke as fuck even after purchase all of that gaming stuff because I would spend my money to go out with my girlfriend and feed her and buy her a little surprise every month.
If I were a boy, I would start developed anxiety attack when met a girl that cries at the first time. But later I would just enjoy feigning that I care a lot by saying “It’s okay, I am here for you” and feel happy to give a hug.
If I were a boy, I would get some serious silly relationship problems because of my pride.
If I were a boy, I would be a jerk, make a girl can’t move on from me and let her curse me.
If I were a boy, I would be a jerk, move on from her while missing her once or twice.
If I were a boy, I would say to my best friend “If a girl says she’s in love with you, back off and run for your life!”
If I were a boy, I would say “Holy shit! Who needs woman”, go back in front of my laptop and play a video game.
If I were a boy, I would probably hate my jobs and pray to God ask for make me coma, or even worse maybe death, but then I would feel alright when sitting in a bar and meet a sexy girl.
If I were a boy, I would act like I can handle all of my problems, maybe I would tell it to my friends, but in things like love or family matters, I would prefer to keep it under wraps.
If I were a boy, I would think maybe one day I would grow up as a reliable man and make every single line in The Proclaimer’s song titled I Am Gonna Be becomes my jargon.

Comments

Popular posts from this blog

10 Lagu #RekomendasiAang

Postingan kali ini akan terasa mudah karena saya suka mendengarkan lagu dan saat bosan melanda yang saya lakukan adalah update tentang musik. Lagu ini mungkin mood-nya akan terasa berlainan satu sama lain, tapi percayalah lagu ini menurut saya sangat menarik, entah itu musiknya atau liriknya. Jadi hari ini, kalau kuota melimpah, kenalilah saya lebih dekat dengan mendengarkan apa yang pernah saya dengarkan. Niscaya waktumu terbuang percuma. Tapi setidaknya kamu tahu apa yang aku sukai. Dan mungkin kelak kamu bisa berbagi tentang apa yang menurutmu aku akan menyukainya juga. Cekidot! 1. ONE OK ROCk – Stand Up Fit In  Video dari lagu ini mengingatkan saya pada encek-encek yang jago kimia, dan makanannya sebenernya enak. Tapi masih dinyinyirin warga so penting. Liriknya anak SMA banget sih, merasa kalau diri sendiri ga bisa ‘fit in’, terus dengan mata penuh tanya dan kejengahan, si encek mulai beradaptasi jadi encek amerikan. Sampe durhaka kepada umi dan abi, jadi aja

Dirasakan Kuat

Jujur saja aku tidak tahu apa yang harus aku tulis hari ini, karena sepanjang hari aku terlalu sibuk sehingga tidak sempat untuk meluangkan waktu untuk menulis secara khusus. Ketika aku menulis ini, waktu sudah menunjukkan pukul 11 malam. Hmm. Seringkali waktu berlalu begitu saja hingga aku lupa apa saja yang telah terjadi dalam sehari. Oiya tema postingan kali ini adalah “something for which you feel strongly” . Menurutmu ini maksudnya apa sih? Apakah maksudnya itu hal-hal yang aku merasakan keterikatan yang kuat? Kok aku nangkep nya begitu ya.. Kalau salah tolong dikoreksi di kolom komentar ya! (Ciyaaa, ala yucuber deh jadinya) Aku tidak bisa berpikir dengan jernih apa sesungguhnya hal yang membuatku merasakan keterikatan yang kuat. Bagaimana kalau kita membicarakan tentang hal apa yang dirasakan secara kuat oleh Ohwada-Sensei? Random sekali aang ini ya -__- Ini karena aku tidak begitu tertarik pada apapun, itulah jalan ninjaku. Jadi mari berkenalan sedikit ten

Sebuah Keresahan Bersama

Katanya kaum millennials memiliki kesamaan, rentang tahun kelahiran yang sama sehingga menyebabkan kondisi saat dibesarkan sama, lantas berakibat pada persamaan masalah yang dihadapi. Contoh: Meski telah lulus masih menjadi beban orangtua. Meski sukuk laris dibeli kaum kita, tapi rumah tetap masih ngontrak. Meski semakin gencar viralnya nikah muda dan nikah murah, toh yang melajang grafiknya tak pernah turun. Meski isi Instagram semakin seragam dengan foto bayi, toh tabungan pendidikan anak belum terpikir. Meski pekerjaan banyak dan menumpuk, distraksi media social masih saja jadi penyakit dan kita nampaknya tidak ingin sembuh. Kesadaran akan kesehatan mental membuat mental semakin tidak sadar. Sedikit cemas, banyak rindunya. Itu kata Payung Teduh sih, hehe. Kemarin aku belajar bahwa dalam hidup ini banyak sekali orang yang toxic , andai sebelum berkenalan pada setiap diri manusia ada label precaution. Tentulah kita hanya hidup sendirian. Di minggu lalu aku jug

Apakah menulis essay dengan bantuan bot itu etis?

Beberapa hari lalu sempet liat postingan di twitter mengenai bot yang bisa menulis essay , konon… bisa mempermudah pekerjaan mahasiswa. HAHAHA. Sebagai seseorang yang bekerja di lingkungan akademisi, cuma menggeleng kepala. Hey nanti kalau pekerjaan kamu di masa depan diambil alih bot, jangan salahin bot-nya ya! Kan emang bot nya toh yang selama ini belajar. Sungguh terlalu, Martinez! Martinez siapa ang? Gatau…. Pengen aja mencela, tapi ga mungkin mencela menggunakan nama Bambang, karena itu nama dosenku ☹ Berdasarkan taksonomi Bloom, mensintesis atau create itu letaknya pada hirarki paling tinggi. Jelaslah kalau menciptakan tulisan yang berisi ide, gagasan dan mensistemasinya dalam kesatuan paragraf bukan sembarang yang mampu melakukannya. Diperlukan kemampuan berpikir level yang tinggi atau high order thinking skill . 😙 Meskipun entah kenapa menurutku, essaybot ini keliatan banget bot nya. Tulisannya ga punya sentuhan manusia, kaya ga punya hati.. WOW itu tulisan apa mantan deh